Dekorační drtě a oblázky do zahrady

Dekorační, ozdobné kameny, drtě a štěrky jsou ideálním řešením, jak si dozdobit a oživit zahradu. Přírodní kameny mají v zahradě široké využití, můžeme je použít k obsypání stromů a keřů. Hodí se k zahradním jezírkům, do japonských zahrad, dále jako doplněk ke kamenné dlažbě. Z oblázků si například vyrobíme tzv.smyslové chodníčky, které budou krásnou dekorací ve vaší zahradě a zároveň budou příjemně masírovat vaše chodidla. Větší kameny pak použijete k dekoraci skalky nebo různých zahradních zákoutí. V interiéru využijeme spíš jemnější a drobnější kameny k obsypání pokojových rostlin.

V nabídce je několik druhů kamenného materiálu, který má rozmanité barvy, tvary, strukturu a velikost. K nejvyužívanějším patří například mramor, vápenec, terrakota, láva, tufa, břidlice a další. Dopravu na paletách zajišťujeme po celé ČR. Celou nabídku okrasných drtí a oblázků najdete ZDE

Použití oblázků - oblázky volíme k vodním plochám, vodopádům, k vysypání zahradních cestiček, popř. k vytvoření masážního chodníčků, kdy se kamínky částečně umístí do betonu a část zůstane venku.